Facebook Toestaan Niet toestaan

Team van de week: KHC JO15

3 maart 2024 7:45

KHC JO15 wint met 3-0 van Swift’64

Op deze zonnige zaterdagmorgen stond de wedstrijd KHC – Swift’ 64 onder de 15 op het programma. Het team is net begonnen met de tweede fase. Dit was de derde wedstrijd. Voor de wedstrijd hadden de beide teams 3 punten. KHC stond op basis van het doelsaldo op de zevende plaats en Swift’ 64 op de achtste plaats. De eerste helft was vrij matig. Van beide kanten waren er kansen. KHC ging de rust in met een 1-0 voorsprong. De tweede helft kwam KHC beter uit de kleedkamer en was er meer samenspel in het voetbal. KHC stond als een echt team. De eindstand is 3-0 geworden. Doelpuntenmakers waren Ryan den Boer (2x) en Daan Bosman.

KHC is met deze overwinning geklommen naar de vijfde plek. De nummers 1 tot en met 7 hebben allemaal 6 punten. We houden dit team in de gaten de komende tijd. De komende twee weken staan er uitwedstrijden op het programma. Op zaterdag 23 maart staat de derby tegen Dos Kampen op het programma. Komen jullie de toppers van KHC JO15 op 23 maart aanmoedigen?